Home

Japansk spets skällig

Japansk spets | Hundar iFokus

Japansk Spets 2021 - En perfekt hund — SverigesVeterinärer

japansk spets skällig - xdr2net

Japansk spets skall ha ymnig, rent vit päls, spetsigt nosparti, trekantiga upprätta öron och plymförsedd svans som ligger över ryggen. Kroppsbyggnaden skall vara stadig med välbalanserad helhet. Dess harmoniska skönhet utstrålar en energi, värdighet och elegans som är typisk för denna ras. VIKTIGA MÅTTFÖRHÅLLANDEN Ja har en pom alltså två storlekar mindre än mitteln o ja har en vän med mittel o dom säger att rasen är skällig alla spetsar mer eller mindre mi. Pom skäller inte så de har Med fostran att gör spetsen är väldigt bra i tävling sammanhang ja kör agility lydnad freestyle rally och spår Med min utan problem tror inte pom eller mittel är sällskaps.

Men japansk spets har jag haft ️ Tror skälligheten varierar mycket mellan linjer. Det är ju en ras som inte ska vara skällig, men tror en del tyvärr inte bryr sig så mycket om det vid val av avelsdjur.. Min hane larmade när det ringde på dörren. Mvh, Sara Förstått att båda vaktar men Tysk spets över lag alltså mittelspitz skäller mer åt väldigt mycket, kan bli tomt skällande och ofta ljust typisk spetsraserna. Mötte en Japansk spets i vinter som enligt ägaren var väldigt tyst och rätt lugn, frågade om pälsen som fälldes ur 2gånger år på några veckor Om du läser standarden för Japansk spets så ser du att jappen inte alls SKA vara en skällig ras, skällighet står bland annat klassat som fel. Deras uppgift har från början varit att varna (=skälla) som alarm JAPANSK SPETS Japan Sällskapshund Grupp 5, sektion 5 Japansk spets sägs härstamma från bl.a. vita tyska grosspitz som kom till Japan via Sibirien och nordöstra Kina omkring 1920.V ita spetsar visades första gången på utställning i Tokyo 1921. År 1925 importerades två par vita spetsar från Kanada och fram til Familjen ligger som sagt jappen varmt om hjärtat. Den älskar att gosa och sitter gärna i knäet och ligger i sängen - tills det blir för varmt! Får de umgås med barn på rätt sätt blir de oftast väldigt barnkära. Japansk spets är i grunden en vakthund och det bör man ha i minnet om man bestämmer sig för att skaffa denna ras

Vad kul att du är intresserad av dessa raser, de är alla tre väldigt lika. Skillnaden är att det är mer go i japanska spetsen än i mitteln o kleinen. De har lite mer fart o fläkt. Jag har själv en Japansk Spets. Hans uppfödare födde upp både mittel och jappe, och hon sa samma sak. Jappen har mer go i sig ;) Sv: Japansk spets Tycker det är en jättfin ras! Otroligt söta! Tyvärr har jag bara träffat två japanska spetsar. Båda var lynniga och skälliga. Den ena gjorde rejäla utfall mot hundar och även människor ibland och var inte sen med att bita. Hände ibland, när den gjorde utfall, att ägaren kom emellan åså fick hen ett bett Re: Japansk spetsHur är rasen? Jag har en tik på 1 1/2 år. Det är en otroligt kärvänlig, trofast, pigg, matglad,förarvek, närvarande och vaken hund. Den kan vara svårflörtad för nya människor, skällig (inte alltid), osäker, känslig Japansk Spets konferenser för avelsintresserade.....5 Lär dig mer om din hund och ras - mentalbeskriv din hund! Text: Catarina Brandsten läsa att den ska vara intelligent, gladlynt och uppmärksam. Den får inte vara skällig. Mentalbeskrivningar som MH och BPH innebär att vi får en ökad kunskap om vår hundras. Vi se Min mamma är renrasig shitzu o pappa är shitzu/japansk spets,båda vackra o gladlynta.Jag blir den perfekta familjehunden som ej är skällig och som är långhårig utan att fälla.Redan nu är jag en personlighet,lekfull och nyfiken.Jag är leveransklar 18-25 februari,fyller 8v. den 18 februari.Vill du ha mig som din bästa vän så kom o hälsa på och tinga mig mot en handpenning a´ 1000:-.Vid leverans är jag vetrinärbesiktigad,avmaskad 2ggr. vaccinerad samt chipmärkt.

Japansk Spets - skällig

 1. Både Japansk spets och dansk svensk gårdshund har jag tittat på tidigare dock efter lite research så verkar spetsen extremt skällig och nervös, gårdshunden har jag även hört att den är svår att ha lös. Men det kanske bara gäller att uppfostra den bra och hitta uppfödare med bra avel
 2. lediga tid åt att läsa på om olika raser och vilken som kan passa mig etc. Jag vill veta exakt vad jag ger mig in på och hur jag ska få
 3. Döda Svenska Kändisar 2017, Fortnox Pris E-faktura, Tillställning Engelska, Förstorat Hjärta Livslängd, Skogskonsulent Utbildning, Program Diamond League Zürich, Studiehjälp Stockholm, Japansk Spets Skällig, Christinehofs Slott Cafe, Albertos Pizzeria Stockholm, Yrkeslärare Programmet, Skillnad På Hundtrimmer Och Hårtrimmer, Auroramottagning Karolinska

med en hammare och en brädbit emellan. Annars finns runda stenar att koÌ pa hos stenfirmor. Great Experience, So much to learn from Mr. Methani. Real Estate Consultation as well as assistance with buying and selling commercial and residential properties. Kantsten är en viktig komponent för att din stenläggning ska få ett hållbart resultat. Marksten och kantsten är praktiskt och vackert. Olika Typer Av Vattenkraftverk, Transportera Kylskåp Liggande Samsung, Japansk Spets Skällig, Diffusionsöppen Dammbindning, Världens Giftigaste Svamp, Skoda Fabia 2010 Problem, Volkswagen Golf 2018 Pris, Bankfilialens Adress Handelsbanken, årshjul Förskola Mall Mitt namn är natalie och jag har en japansk spets på 3 månader. jag vet att det är en skällig ras men skällandet borde gå att förbättra tycker jag. Då vi är ute och går på promenader så går han oftast förbi folk utan att skälla och ibland inte ens lägga märke till dom. men vissa promenader så börjar han skälla mot folk med hundar

Japansk Spets Rasspecifik Avelsstrategi, RAS 2021-2025 Japansk Spets Grupp 5 FCI-nummer 262 Originalstandard 1987 FCI-Standard 1999-06-16 SKKs Standardkommitté 2004-09-01 Version 2 ©JAPANSK SPETS KLUBB. 2 Innehållsförteckning Inledning och Historik 3 Japansk. Jag vill verkligen tipsa er om japansk spets- det är en underbar ras och enkelt att uppfostra. Jag har själv en- tog 3 veckor att få han rumsren, blir aldrig sjuk- en del raser är känsligare- pälsen behöver ingen vård utan den sköter sig själv trots det att hunden är vit så blir de inte smutsiga för att pälsen stöter bort smuts

japansk spets skällig - mecana

Gillar typ jack russell, (vet att den inte passar våra önskemål, men tycker de är sååå fina utessendemässigt och perfekt storlek) japansk spets, (har jag ingen erfarenhet av) tax (har min syster, men hennes sort är rätt skällig) Vad finns det mer för fina raser Chezzay's Kennel har en liten uppfödning av Japansk Spets och Shetland Sheepdog med fokus på rastypiska och arbetsvilliga hundar. Till slut gjorde några av dem dna-prov och de kom tillbaka med två olika resultat - 50 procent cocker spaniel och 50 procent japansk spets, eller 50 procent japansk spets och 50 procent pudel. Sjölyckans Coolaste Clintan. Vita spetsar visades första gången. Dvärgen är som Japansk spets och Mittelspitz. dvärgen är ganska osäker och skällig av sig medans den lilla är en riktig tuffing som ska fram och utforska allt.. sen tar ju den lilla efter den storas beteende oxå mer och mer.. båda två är riktiga energibomber och även i sjuåringen finns så mycket energi och lek. Blocket japansk spets. Simba är en social hund som är jättebusig och älskar att leka med hundar. Han älskar att bli klappad i magen och han älskar att gå ut helst utan koppel då han lyssnar när man säger åt honom, han äter hur mycket som helst om du ger honom, men ibland n.. Vi har 8 resultat för Japansk spets till de bästa priserna Japanese chin är en ras med normal livslängd på 10-12 år, eller äldre. På enskilda individer har påvisats patellaluxation (lösa knäleder), blåsljud på hjärtat, epilepsiliknande anfall eller trånga andningsvägar. Seriösa uppfödare använder bara friska avelshundar, vilka är fria från hälsoproblem och där avkomman därför.

Japansk Spets - Woffis

Populara hundraser. Här är de populäraste hund raser på jorden! AllaHundraser.com 22-10-202 Becca 24 september, 2016 kl. 13:43. När ni i framtiden har tid för en hund så skulle jag rekommendera Japansk spets helt klart, har haft 4 stycken genom åren, den rasen är så otroligt charmig, är en lagom storlek, väldigt familjekär ras men samtidigt gillar att vara ute i naturen, gillar att leka men också att gosa m.m Dessa hundar utgjorde grunden till japansk vit spets. Efter andra världskriget skrevs en standard för rasen och 1948 erkändes den av japanska kennelklubben. Den Japanska standarden är tydlig i sin strävan efter en elegant, nobel och smidig hund med robust temperament utan att vara skällig ; JAPANSK SPETS. Japanska Spetsvalpar Japansk Spets - Rowleys Kennel > Köpa Hund. Köpa Hund. Viktig köpavalpinformation 09.10.2020 15:01. Köpa valp..maila oss för förfrågningar Att planera ett hundköp är både roligt och spännande, det är ju ändå en ny familjemedlem man skaffar sig

Sjukdomar i den japanska spets: röd runt ögonen, tappar päls, skällig. Sjukdomar i den japanska spets. Det största hälsoproblemet med japansk spets är dislokation av knäleden, där knäskålen förskjuts från sin normala position.De kan också vara benägna att röd runt ögonen, vilket oftast beror på för små tårkanaler eller allergier mot långt Hej Vad kan jag ha för storlek till en japansk spets och en stor schäfer på 50 kg Mvh Linda Visa svar munkorg till Chihuahua våran lilla chihuahua, är inte alls aggressiv på något vis men fruktansvärt skällig på andra.. Nordlig spets. De allra flesta hundarna inom spetshundar räknas till undergruppen Nordlig spets, de kommer från Ryssland, Sibirien, Alaska och Grönland och skillnaderna mellan dessa och de asiatiska eller europeiska är ganska så stora Jag har en Japansk Spets och han var min första egna hund. Inga problem med en spets som förstagångshund Rasbeskrivning Japansk spets: Mankhöjd 30-38 cm. Japansk - Spets är en mycket glad och livlig hundras. Valpar till salu till dig som först och främst söker en trogen vän för livet och som önskar ge sin hund ett aktivt liv Här finner du Valpar till salu / säljesannonser från hela Sverige samlat på en sida Hej Dante är en liten blandras mellan Shih tzu, chihuahua, japansk spets, och västgötaspets. Han är född 2011-09-01, Dante är en lugn och trevlig kille han fungerar bra med andra hundar och han älskar att vara ute med flockar i skog och mark, så jag ser gärna att Dante får bo med en eller flera flockkamrater, han älskar också att spår

Välj mellan Japansk Spets bildbanksfoton, bilder och royaltyfria bilder från iStock. Hitta högkvalitativa bildbanksfoton som du inte hittar någon annanstans Allt om rasen: Japansk Spets Tecken på Cat Dehydrering Allt om rasen: Mal-Shi Kull träna din katt Hur får dina hundar uppmärksamhet 10 snabba tips för att Framgångsrika Farms diskus fisk Top Five sjukdomar som kan förebyggas i Kattdjur Hur man korrekt Bada din hund Akvarium Havskatt: ordentlig vård och hantering Allt om rasen: Kai Ke En trevlig liten spets mycket behändig i storlek alltid vit färg , enkel pälsvård med tanke på den päls de har. Vår tik är en snäll och mild hund, villig till att vara husse till lags (det är husses hund Japansk spets - en bra familjehund. En Japansk spets är en liten till medelras hund som är både sällskapsdjur och husdju Går att träna bort hyffsat om man börjar tidigt och råkat få en skällig sheltie. En sheltie är ju som du nog vet, För dom är så ettriga och du kan inte göra vad som helst med en sådan men jag rekommenderar dig att köpa en Japansk Spets.

Min mamma är renrasig shitzu o pappa är shitzu/japansk spets,båda vackra o gladlynta.Jag blir den perfekta familjehunden som ej är skällig och som är långhårig utan att fälla.Redan nu är jag en personlighet,lekfull och nyfiken.Jag är leveransklar 18-25 februari,fyller 8v. den 18 februari.Vill du ha mig som din bästa vän så kom o hälsa på och tinga mig mot en handpenning a Japansk spets sägs härstamma från bl.a. vita ryska grosspitz som kom till Japan via Sibirien och nordöstra Kina omkring1920. Vita spetsar visades första gången på utställning i Tokyo 1921. År 1925 importerades två par vita spetsar från Kanada och fram till 1936 skedde import från Kanada, USA, Australien och Kina ; Finsk spets. Men när vi väl har planer eller valpar kommer vi lägga ut detta här. Japanese chin. Födda den 23/3 Vi är friska och pigga. Fick häromdagen se att det finns en liten fin Japanese Chin tik till salu på Blocket. Och vem vill inte ha en ande som vän? Ulf Stark och Per Gustavsson är två av Sveriges mest erkända barnboksskapare och i Amy, Aron och anden arbetar de ihop för första.

Mötte en Japansk spets i vinter som enligt ägaren var väldigt tyst och rätt lugn, frågade om pälsen som fälldes ur 2gånger år på några veckor ; SVENSKA KLEIN-, MITTEL- & GROSSPITZKLUBBEN. SKMGK en del av SSUK - Svenska Spets- & Urhundklubben • Ofullständigt antal tänder hos wolfspitz/keeshond, grosspitz och mittelspitz Mamma är blandning Papillion/Japansk Spets, och pappan är Papillion/Lhasa apso/Japanese chin. det spelar roll. Inte för aktivering men för respekt mot grannar, lär bli en skällig hund Den första blandningen vill säga. Sajtvärd på Akvarieräkor ifokus och m_edarbetare på Agility ifokus _(f.d MelvinMimmiLufsen Historia. Under medeltiden skall liknande hundar ha förekommit vid det böhmiska hovet. I slottet Karlstein sydväst om Prag finns en madonnamålning av Tommaso da Modena (ca 1325-1379) där Jesusbarnet håller en dvärgpinscherliknande hund som tolkats som en prazský krysarík. Rasen bekrevs i en tjeckisk hundtidning 1934, viss organiserad avel påbörjades före andra världskriget Japansk spets Hundar Rasinformation Omle Sveriges äldsta större djurkyrkogård är Kaknäs Djurkyrkogård på Djurgården i Stockholm. Den äldsta graven torde vara August Blanches (1811-1868) hund Nero, som begravdes här när den kände författarens malmgård revs för framdragande av Valhallavägen

Hantera. 1 #3. Både lapphundar och tyska spetsar (och en hel radda andra raser!) har lätt till skall. Hur mycket sedan hunden skäller är till stor del upp till ägaren Borsta päls och mysa med en tysk spets! LEO ́S LEKVÄRLD. Loading Japansk Spets valpar 6 veckor gam - Duration: mittelspitz - Duration: 1:32. annndreeeaa 17,335 view Japansk Spets & Dvärgspets. Kennel Dazzling Flas Medlem 2006-07-21 #1 21 mars 2007 av Kennel Dazzling Flas Re: Ang. Japansk Spets + Dvärgspets. Varför inte en mittelspitz. Rolig pigg liten hund som är super både till agility eller spåret. Vilket du vill. Svara på detta inlägg ; Kundtjänst har öppet 09.00 - 17.00

Japansk Spets « Dog - fakta - WordPress

Jag har en Tysk spets Mittelspitz som formligen avgudar barn, och barn älskar honom. Och en sak som är bra med honom är att han säger ifrån om det blir för hårda tag (morrar, nafsar lätt, skäller och går undan). Några coola mellanstora/mindre raser som jag tycker passar barn är Mittelspitz, Japansk Spets, Schipperke När vi skulle få Elise så var det en sak vi oroade oss över - hur skulle uppföddning av japansk spets i liten skala strax utanför Sundsvall Se jv-17, NV-18, RLD N, RLD F, AgD I , AgHd I Edelbi'z Peek a boo Pix 24/3 Övik BHK Fortsättningsklass Rallylydnad 89p+ RLD F Edelbi'z Peek a Boo Pix 23-24/3 Sagik MItt off agility tävling Agilityklass 2a 0 fel 1:1 + pinne Hoppklass 2a 0 fel 2:a. Papillon skällig. En understimulerad papillon blir gärna stressig, skällig och bitsk, och flera tar fram jaktlusten. En rätt stimulerad papillon är en fantastisk bekantskap! Papillonen har som regel en lättskött, medellång päls, som bara behöver borstas någon gång då och då Papilloner är generellt tyvärr ganska skällig 107 Gratis bilder av Hundvalp. 46 47 9. Japansk Spets Japanese. 194 174 30. Djur Hund Katt Valp. 124 101 27. Schäfer Hund Valp Hund. 96 79 35. Hund Valp Japansk Spets - Japanese Spit ; Tysk översättning av 'spets' - svenskt-tyskt lexikon med många fler översättningar från svenska till tyska gratis online Rowleys Kennel - Uppfödare av japansk spets, Eskilstuna. 470 gillar. Japansk Spets - Japanese Spit Tysk spetz | Wildering´s Kennel

japansk spets, japanese spitz, "Japansk Spets", "japanese

Lättanvänt antiskällhalsband tillverkat i justerbart nylon. Passar hundar med halsomfång upp till 50 cm. LED-indikator lyser vid låg spray- och batterinivå. Spray aktiveras automatiskt då hunden skäller. Drivs med 3V batteri/RFA 18-11 (ingår). Kundomdöme 4.1 av 5.0. Baserat på 7 omdömen Mer om att möta andras hundar. Först vill jag tacka er som läser och er som kommenterar, det finns aldrig bara ett synsätt på samma situation, och det finns alltid skilda sätt att bearbeta situationer och händelser och ingenting är att betrakta som rätt eller fel, utan mest skilda synsätt. Och skilda synsätt krockar till slut

Japansk Spets - Omdömen från medlemmar - Hundraser på Vovv

Tikar: 8-13 kg, idealvikten är 10-11 kg. Bakgrund: Pumi uppstod på 1600- och 1700-talet i Ungern genom korsning mellan primitiva puli och importerade tyska och franska hundar av terriertyp med ståndöron. Pumi räknas som självständig ras från början av 1900-talet. Rasen är en terrierliknande vallhund. Dess väderkorn är välutvecklat Matte svarar. Hej, det skulle vara Buster munkorg nr 0 isåfall som kan passa. Fraktkostnaden är 59:- om värdet understiger 500:- mvh VetZoo. Matte Svensk lapphund skällig. TRY NOT to LAUGH Animals FUNNY PET FAILS Compilation 2018 | Epic Pet Videos & Moments - Duration: 10:37. Funny Pet Videos 6,075,593 view Min finska lapphund var väldigt skällig när jag fick henne, blev bättre med tiden men man bör ägna en del tid åt träning om man inte vill ha en hund som skäller väldigt mycket, de finns även mycket jakt i dem, min var och.

Cindy för 3 månader sedan Köpte Turkos till en Tibetansk spaniel. Bra kvalitet, lätt att korta av o lyser bra. Katharina för 3 månader seda Irländsk terrier (2) Irländsk varghund (2) Irländsk vattenspaniel (2) Isländsk fårhund (2) Italiensk vinthund (2) Jack russell terrier (2) Jämthund (2) Japanese chin (1) Japansk spets (2) Rasen utmärker sig inte som skällig Läst 2918 ggr. RoxannaS. 2016-04-18, 16:4 Historia. Anatomin hos tysk spets har stora likheter med benfynd av stenålderns s.k. torvhundar och företrädare för rasen hävdar gärna att den tyska spetsen är en direkt avkomling till torvhunden Produktbeskrivning. PetSafe Fjärrdressyrhalsband med Sprej är en allt-i-ett-träningslösning som gör att du kan förbättra din hunds beteende med tre lättanvända träningslägen: ton (pip), vibrationer och spray. När din hund gör något han eller hon inte borde göra, till exempel skäller vid dörren, tuggar på möblerna eller.

Standard :: japansk spets klub

 1. Hos Ikano Bank får du bra ränta på ditt sparande. Vi har sparkonton med bra ränta och olika bindningstider. Börja ditt sparande idag
 2. Hade en stor jävla irländsk varghund — Olle Lindberg (@kinglindberg) March 5, 2018 Hos oss hittar du kvalitetsmöbler och i... DAMUR ROLEX MODEL 69298 18K I UR OCH LÄNK DIAM I RING TILLVERKAD 1995,... Vänster skärm till Porsche 944 S2-89 i bra skick lite jobb krävs pris 25... Vitt rundt köksbord med iläggsskiva. Italiensk vinthund hängsmycke av silver helfigur 259 kr. dom er båda.
 3. Eurasier skall vara självmedveten, lugn och balanserad med hög retningströskel, vaksam och. Re: Eurasier Fördelar/nackdelar - Hundforum. Tack för bra information och fin hemsida
 4. Shiban kan skälla men är ingen skällig ras trots att den hör till spets- och urhundarna. Den nöjer sig oftast med ett varningskall för att få sin ägare uppmärksam när den anser att detta behövs. En shiba är intelligent. Den har snabb uppfattningsförmåga och kan fatta egna beslut samt dra egna konsekvenser av det som sker
 5. Jag har varit inne på Japansk Spets eftersom den är mycket intelligent och bra för att träna/tävla agility och lydnad med, sedan har jag läst i bl.a. rasstandarden inte ska vara skällig, vilket är ovanligt för en spets
 6. Shiba är en av de japanska nationalraserna, en hund ursprungligen avsedd för jakt. Den tillhör gruppen spetsar och raser av urhundstyp. Som många andra urhundar har shiban kvar mycket av sitt ursprungsbeteende. Rasen är stolt, kvicktänkt, självständig och ska vara reserverad mot främlingar. Allmänt om rase

Japansk spets VS Mittelspitz Spetsar & urhundar iFoku

Den tillhör gruppen spetsar och raser av urhunds- typ. Som många andra urhundar har shiban kvar mycket av sitt ursprungsbeteende. Rasen är stolt I den japanska standarden står det att shiban ska vara intelligent, En shiba kan skälla men är absolut inte skällig trots att den hör till spethundgruppen Coton de tuléar, dansk-svensk gårdshund, finsk lapphund, jack russell terrier, japansk spets, norsk älghund grå och shiba inu ; Lista på de 10 mest friska hundraserna 2013-201 ; En av de mest populära av alla hundraser är Yorkshire Terrier en favorit bland fans av små hundraser Yorkshire Terrier´n Boy Boy har skrivit brev.. Lite skällig, bara. Kalle gnölade om att vi måste skaffa bra hörselskydd. Detta är inte japansk spets! En äldre ras är det, som ser precis likadan ut och jag kommer för allt i världen inte ihåg namnet på rasen. Volpino italiano var det, tack Kicki på Travarens kennel

Min samojed är inte skällig, men har en massa andra ljud för sig. Börjar han väl skälla, så eldar han upp sig och har svårt att avbryta, för det är så kul! Typiskt spets i det fallet,antar jag. Såååå Detta knep har lyckats med att ge mig ett otroligt lite antal tjuvparningar, speciellt som jag under alla år från 1979 (när min mamma skaffade en Japansk vit spets hane och jag själv hade Schäfer tik) har levt med båda könen i familjen Shiba är en av de japanska nationalraserna, en hund ursprungligen avsedd för jakt. Den tillhör gruppen spetsar och raser av urhundstyp. Som många andra urhundar har shiban kvar mycket av sitt ursprungsbeteende. En shiba ska vara stolt, kvicktänkt, självständig med stor integritet. Allmänt om rase Shiba Inu är en japansk urhund som har funnits i tusentals år. Ordet shiba betyder något litet. Från början användes den som jakthund för fågel och småvilt. Som fullvuxen väger en shiba 8-10kg, mest beroende på kön. Hanarna blir runt 40cm i mankhöjd och tikarna runt 37cm (+- 1,5cm är tillåtet). En shiba är trofast, livlig. Eftersom jag är lillasyster men som nu blivit stor heter min blogg givetvis - storlillasyster! Jag är 23 år och läser på Linnèuniversitetet till lärare för tidigare åren. Jag skriver om viktiga och oviktiga saker och mycket handlar om ögonstenen i mitt liv -Atlas. En hund av rasen Japansk spets. Världens finaste och mysigaste hundras

Skillnad klein, mittel och japansk spets Spetsar

Japansk spets skall ha ymnig, rent vit päls, spetsigt nosparti, trekantiga upprätta öron och plymförsedd svans som ligger över ryggen. Kroppsbyggnaden skall vara stadig med välbalanserad helhet. Dess harmoniska skönhet utstrålar en energi, värdighet och elegans som är typisk för denna ras. Sagt om Jappen: Pälsen är självrengörande Japansk spets. Jag kände bara - neeej...det är en skällig hund som man måste kamma och fixa med hela tiden. Så fel jag hade, och så rätt hon hade som läst på om rasen :) Bästa vovven! Grattis fina!!! 2013-09-10 @ 10:41:01 Permalink Vardag Kommentarer (2) Trackback Japansk spets - en bra familjehund. En Japansk spets är en liten till medelras hund som är både sällskapsdjur och husdjur. Det man får tänka på är att storleksstandarden varierar över världen till vad varje plats anser vara den perfekta storleken så det kan man inte riktigt veta innan man sett hunde

Japansk spets vs Mittelspitz - Vovv

 1. Coton de tuléar, dansk-svensk gårdshund, finsk lapphund, jack russell terrier, japansk spets, Liten, inte skällig eller bjäbbig, lugn inomhus (då jag bor i lägenhet) Så lite jaktinstinkt som möjligt (då jag har både katt och gnagare) och där jag bor finns en hel del vilt
 2. En supertrevlig käck vallare som inte alls behöver vara så skällig som många säger. 201 Några av spetsarna (grupp 5) är ganska bra allroundhundar; isländsk fårhund, västgötaspets, finsk lapphund, japansk spets och de tyska spetsarna. Dock tenderar de flesta spetsar att vara skälliga,.
 3. Historik Japansk spets sägs härstamma från bland annat vita tyska spetsar (grosspitz) som kom till Japan via Sibirien och nordöstra Kina omkring 1920 Papillon-Ringens RAS-dokumentation Rasspecifik avelsstrategi för papillon ÅR 2013 Papillon-Ringen är associerad med Svenska Kennelklubben (SKK), genom Fakta och formuleringar har efter diskussion lett fram till en gemensam ståndpunkt
 4. ner mycket om en vit tysk spets eller en samojedhund i
 5. Bichon Havanais räknas som en småhund. Den är en av de tre raser som lever längst i Sverige enligt Agrias hälsostatistik (ungefär 12 till 15 år). Havaneser lämpar sig väl som sällskapshundar. De har ett måttligt rörelsebehov och är lättdresserade, och upattar därför agility -träning. De klarar också spårning

Volpino Italiano eller Japansk Spets

 1. Japansk spets - skällig? - Är en hundägare om tjaa.. ett långt tag, 2 år. men gillar ändå att läsa och planera inför framtid... REQUEST TO REMOVE GASSISERVICE - cityhund.d
 2. ! 2009-10-18 @ 20:47:25 Postat av: b förresten, mejla gärna mig om frågor, skulle va så kul=) 2009-10-23 @ 19:32:34 Bolognese, lasapso Yorkar Papillon, Japansk spets
 3. Japansk spets valpar säljes. 183 likes · 5 talking about this. Planerade kullar och kullar till sal ; Underbar liten pomeranian tispe. Til salgs. 27 500 kr. Underbar pomeraniantik 8 v säljes till kärleksfullt hem med ny ägare som kommer älska henne lika mycket som vi gör

Video:

www.edelbiz.kennelsida.co

En av kvinnorna på klubben, en äldre dam med en supersöt Japansk spets frågade mig igår om jag vet varför Lego skäller så fasligt. Det kändes som en kuggfråga, som att hon var någon slags superguru och att jag inte skulle kunna svara rätt förrens tiden är inne ellre nåt haha Japansk spets. Det här är visserligen en liten ras men den är långt ifrån bräcklig Det är en liten och mycket lugn hundras med egenskaper som gynnar dess anpassning till lägenheter och små miljöer It is important to consider these facts to help you decide whether you are ready for long term pet ownership

japansk spets valparChezzay's Kennel | Japansk Spets och Shetland SheepdogJapansk Spets Kennel - Soumia Venesia Blog

Löp = östrus = galen passion/lidelse. En tik löper oftast var 6:e månad. Det finns tikar som löper med 4 månaders mellanrum och hundar som löper med 1 års mellanrum, det finns naturligtvis även andra avvikelser, men dessa är de vanligaste varianterna. När det är en ovanligt kall period så är det sällsynt att tikar startar löpa De är besläktade med finsk spets, chow chow och pomeranian. Holländsk herde. Holländsk herde är en gammal hundras med sitt ursprung i Nederländerna, utvecklad för uppfödning av får och nötkreatur, och de har fått så namn. Holländska herdar har blivit väldigt sällsynta och ingår nu i American Rare Breed Association Hon kan vara lite skällig vid möte ute med andra hundar annars så skäller hon inte (inne). Vill du veta mer om denna lilla dam så är du/ni välkommen att ringa. Pris kan diskuteras med rätt person. Registrerad i SKK 7 500 kr Blocket.se Hund. Keeshond (Tysk spets / Wolfspitz) är en hundras av blandat ursprung. Tyskland räknas som dess hemland, men rasen är utvecklad i England på hundar från Nederländerna . Den är en variant av tysk spets som traditionellt varit gårdshund och skeppshund men som är framavlad som sällskapshund och för hundutställningar De Keeshond zou om een aantal redenen binnenshuis moeten leven Hon har ätit som hon ska, inte varit så stressad/skällig på promenaderna o.dyl. Att hon trillade behöver ju inte innebära att hon skadat sig, Alba är en liten tik som är en blandras mellan Chihuahua och Japansk spets, ungefär i storlek med Ella Autoimmuna sjukdomar . Autoimmun sjukdom. Förstavelsen auto är grekiska och betyder själv. Med immunitet menas vanligen att man inte är mottaglig för en viss smittsam sjukdom Keeshond, japansk spets, Golden retriever, labrador Elias ville ha en Chavalier King Charles spaniel. Det var inte lätt